Kijktip: Lelijke Eendjes met Lieke van Lexmond

4 Februari 2016 11:00 | kijktips | Door Televizier

Een grote neus of kleine borsten kunnen iemand erg onzeker maken. Lieke van Lexmond en een plastisch chirurg schieten in Lelijke Eendjes die mensen te hulp.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

De deelnemers aan Lelijke eendjes hebben vanwege hun uiterlijk weinig zelfvertrouwen. Een team van plastisch chirurgen probeert hen om te toveren tot mooie zwanen. Presentatrice Lieke van Lexmond staat de kandidaten bij. De eerste die op de operatietafel plaatsneemt is de 32-jarige Melissa.

Varkensneus

Zij heeft een 'varkensneus', tenminste, dat vindt ze zelf. Al zolang ze zich kan herinneren wordt ze met haar neus gepest. Zo klinken er geregeld knorgeluiden als ze langsloopt. Uitgaan doet Melissa liever niet, want dan heeft ze het gevoel dat iedereen naar haar neus kijkt. Durft ze zich met haar nieuwe neus weer vol vertrouwen in het uitgaansleven te storten?

Twee bh's

Lieke van Lexmond en het team van medisch specialisten helpen in deze eerste Lelijke Eendjes ook de 23-jarige Rachel. Zij is erg onzeker. Dit heeft alles te maken met haar borsten, of zoals ze zelf zegt, het ontbreken ervan. Rachel vindt dat ze het lichaam van een man heeft. Ze draagt altijd twee bh's in de hoop dat haar boezem onder haar kleding wat groter lijkt. Ook haar omgeving merkt de gevolgen van Rachels onzekerheid. Haar vriend mag haar borsten niet aanraken en zwemmen met haar kinderen doet ze liever niet, omdat ze dan alleen maar bezig is met het bedekken van haar borsten.

Meer over