Kijktip: Liveshows The Voice of Holland gaan weer verder

8 Januari 2016 10:21 | kijktips | Door Televizier

De keeltjes van de talenten uit The Voice of Holland hebben even rust gekregen tijdens de feestdagen. Nu is het weer tijd om de microfoon ter hand te nemen en de longen uit het lijf te zingen. 

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

De keeltjes van de talenten uit The Voice of Holland hebben even rust gekregen tijdens de feestdagen. Nu is het voor hen weer tijd om de microfoon ter hand te nemen en de longen uit het lijf te zingen. Er moeten tenslotte weer een of meerdere kandidaten naar huis aan het einde van de avond.

YouTube-hit 

Tot nu toe hebben de deelnemers nog geen echte hits te pakken. Waar eerdere edities talenten de dag na de uitzendingen de downloadtop-10 van iTunes domineerden, is dat dit seizoen wel anders. De enige die in ieder geval via videoplatform YouTube hoge ogen scoort, is Jennie Lena. Haar auditienummer 'Who's loving you' werd een paar miljoen keer bekeken. Ze kreeg wel hulp van societyblogger Perez Hilton, die haar optredens op zijn veelbezochte website aanprijst.

Rockchicks 

The Voice of Holland startte in het najaar met maar liefst twee nieuwe coaches. Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis maakten wegens overvolle schema's plaats voor Sanne Hans en Anouk. De twee rockchicks moeten zorgen voor een stoerder randje aan de talentenjacht. Die lijn is ook doorgetrokken tijdens de Battles. De boksring stond op een nieuwe plek: het ruige SugarCity in Halfweg. Nog een toevoeging was de extra ronde  de Knockouts, waarin de coaches hun teams moesten halveren.

Meer over