Kijktip | Maandag | Grey's Anatomy

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde... Die gedachte moet door het hoofd van Lexie Grey (Chyler Leigh) zijn geschoten, toen Mark (Eric Dane) vertelde dat Callie (Sara Ramirez) zwangeris van zijn kind. En dat hij ook nog eens dolgelukkig is met het vooruitzicht opnieuw vader te worden.

Extra pijnlijk voor Lexie, omdat hun laatste breuk ook al met een kind van Mark te maken had. Amerikaanse Mark/Lexie-fans hebben op internet hun ongenoegen laten blijken over de recente ontwikkelingen in Grey's Anatomy, maar volgens Chyler zit een nieuwe verzoening er voorlopig niet in.

Baby

"Mark focust zich helemaal op Callie en de baby en dat trekt ze niet", aldus de 28-jarige actrice. "Hij heeft Lexie hiermee echt gekwetst. Het gaat nog wel even duren voor ze zich daar overheen kan zetten."

Lexie en Avery

Betekent dit dat 'Little Grey' de rest van dit seizoen niet meer kan rekenen op een avontuurtje in een afgelegen voorraadkast? Nou, dat hoeft niet per se. De komende afleveringen groeien Lexie en Avery (Jesse Williams) namelijk steeds meer naar elkaar toe. En wie Grey's Anatomy een beetje kent, weet waar dat op uitloopt...

Reageren