Kijktip | Maandag | NCIS: LA

NCIS: Los Angeles richt zich als afdeling op speciale projecten, dus het komt vaker voor dat een lid van het onderzoeksteam van de marine undercover gaat. Maar de opdracht die Sam Hanna vanavond moet uitvoeren, is wel extreem lastig te noemen.

De speciaal agent, gespeeld door de 43-jarige LL Cool J, gaat de gevangenis in om een terroristische aanslag te verijdelen. Sam doet een poging contact te maken met de opdrachtgever. Deze schurk zit zelf al een tijdje achter de tralies, maar zijn invloed reikt nog altijd tot ver buiten de gevangenismuren.

Ideale agent
LL Cool J zelf is tijdens zijn jongere jaren ook wel eens met de politie in aanraking gekomen en kan zich tijdens de opnames doet goed inleven, maar de rol van Sam dwong hem ertoe dit soort situaties anders te benaderen. "Sam heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel", aldus de acteur. "Normen en waarden zijn van groot belang en daar handelt hij ook naar. Voor mij is hij de ideale agent. Met acteren heb ik echt moeten leren om als een rechtsdienaar te denken en te handelen."

Benarde positie
Ideale agent of niet, Sam belandt vanavond in een benarde positie als hij door de andere gevangenen wordt ontmaskerd. Weet hij zich hier nog uit te redden?

NCIS: Los Angeles, 21.25 Veronica

Reageren