Kijktip: Mark Rutte in Mindf*ck

6 april 2017 10:32 | kijktips | Door Televizier

© Marc Deurloo AVROTROS

Victor Mids heeft Mark Rutte gestrikt voor een van zijn trucs in Mindf*ck. De illusionist zat vorig jaar bij RTL Late night met hem aan tafel en sloeg toen toe. “Ik overviel hem destijds met mijn uitnodiging. Super dat hij het ook echt aandurft.”

Half uur

Mids heeft een truc bedacht waarbij hij de keuzes van Rutte op onnavolgbare wijze beïnvloedt. Het gebeurt allemaal op het ministerie van Algemene Zaken. “Rutte had maar een half uur de tijd, dus het moest in een keer goed. Er stond best wat druk op,” vertelt Mids. Hij slaagt erin de VVD-leider stomverbaasd achter te laten. “Ik word helemaal gek,” roept die uit. “Ik ga ook niet proberen dit te begrijpen, want ik snap het echt niet.” Naast de truc met Rutte laat Mids onder meer de kijkers thuis hallucinaties ervaren.

Familieprogramma

Illusionist Victor Mids verrast wekelijks de ene na de andere bekende Nederlander in Mindf*ck. Dit seizoen neemt hij onder anderen een loopje met Enzo Knol en Churandy Martina. In deze derde reeks heeft hij bovendien promotie gemaakt. Zijn programma verhuisde van de maandagavond op NPO 3 naar de zaterdag op NPO 1. “De NPO vond het echt een familieprogramma en dus geschikt voor de zaterdag. Op dit moment willen we van Mindf*ck in Nederland een zo groot mogelijk succes maken. Met de verhuizing naar de zaterdag op NPO 1 zijn we al op de goede weg.”
 

Meer over