Kijktip: Nieuw seizoen Liefde Voor Later met Anita Witzier

Anita Witzier start met een nieuwe 6-delige serie van Liefde Voor Later waarin mensen herinneringen achter laten voor hun kinderen.

Hoogzwanger zijn en dan ontdekken dat je borstkanker hebt; het overkwam Desiree. Haar verhaal is te zien in de eerste van zes nieuwe afleveringen Liefde voor Later. Desiree (38) is 30 weken zwanger als ze een knobbeltje ontdekt in haar borst. Al snel volgt de diagnose borstkanker. Een zware periode breekt aan voor het gezin. Desiree start met de behandelingen en die slaan ook aan, maar onverwachts komt de kanker toch terug. Desiree blijkt ongeneeslijk ziek.

Tastbare herinneringen

Daarom gaat ze samen met Anita Witzier tastbare herinneringen verzamelen voor haar kleintjes Koen en Britt. Zij hoopt dat de herinneringen haar kinderen troost zullen bieden wanneer ze er straks niet meer is, en hen zullen helpen toch een goed beeld te vormen van hun overleden moeder.

Limburgse Ludo

Voor de Limburgse Ludo zijn vrouw Manon en hun drie kinderen staat het leven ook volledig op zijn kop wanneer hij darmkanker blijkt te hebben. Ludo's dakdekkersbedrijf loopt goed, maar door zijn ziekte verandert hij van een workaholic in een echte family man. Zo wil hij later herinnerd worden door zijn vrouw en kinderen. Ook Elsbeth en haar man René zijn in deze aflevering te zien. 'I love you to the moon and back.' Dat laten zij ieder op hun onderarm tatoeëren als teken van hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en voor hun dochtertje Suze. Sinds de zomer van 2014 weet Elsbeth dat ze ongeneeslijk ziek is.

Reageren