Kijktip: Nieuwe ronde vragen in Per Seconde Wijzer

25 januari 2016 15:05 | kijktips | Door Televizier

'Waar ik Plato zei, moet Aristoteles zijn. Stop de tijd. Eén joker.' Het stramien van Per Seconde Wijzer is bij veel televisiekijkers bekend. De quiz bestaat al een eeuwigheid en inmiddels is Kees Driehuis meer dan 25 jaar de presentator.

'Waar ik Plato zei, moet Aristoteles zijn. Stop de tijd. Eén joker.' Het stramien van Per Seconde Wijzer is bij veel televisiekijkers bekend. De quiz bestaat dan ook al een eeuwigheid en inmiddels is Kees Driehuis meer dan 25 jaar de droogkomische presentator. Vooral zijn inleidingen bij de vragen leveren geregeld een (glim)lach op.

Geld 

Dat laat onverlet dat er goed geld te verdienen valt met de pittige quiz. Wie uiteindelijk de vierde ronde overleeft, neemt bijna altijd een bedrag rond de 7500 euro mee naar huis.

Kijkers thuis 

Sinds kort kan ook de kijker thuis een aardigheidje winnen. Via de populaire app kunnen liefhebbers niet alleen de quiz tegen elkaar spelen, maar ook live meedoen met de kijkersvraag die Driehuis stelt aan het begin van elke aflevering. De prijs: een horloge.

 

Meer over