Kijktip | Oh Oh Cherso

Ook al is vanavond alweer de laatste aflevering van Oh oh Cherso te zien, de acht Hagenezen hebben het drukker dan ooit. Met wekelijks meer dan 1.5 miljoen kijkers zijn Barbie, Jokertje, Sniper en de rest in no time een begrip geworden.

Tony, oftewel Sterretje, had niet gerekend op dit megasucces.

"Ik had eigenlijk verwacht dat we na drie afleveringen van de buis waren gehaald."

Toch is de groep financieel niet veel beter geworden van hun tv-avontuur. Elize: "Maar dat wisten we al. We hebben gewoon een topvakantie gehad en krijgen nu de kans allerlei leuke dingen te doen." Een van die leuke dingen is de lancering van een heuse Oh oh Cherso-single, die volgens Albert Verlinde een onvermijdelijke après-skihit gaat worden.

Oh Oh Tirol?
Dat zou goed uitkomen, want er wordt al gesproken over een tweede Oh oh… serie, die plaats zou moeten vinden op de wintersport.

Ze komen bij je langs
Wie tot die tijd de Oh Oh-cast wil ontmoeten, kan ze inhuren voor feesten en partijen. Voor 8000 euro komt het hele team maar liefst twee uur langs. Wat ze dan gaan doen, weet Little Princess zelf nog niet precies. "Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen als wij langskomen. We zijn die 8000 euro wel waard, toch?"

Nou mag dit de laatste aflevering van Oh Oh Cherso zijn, er komt wél nog een reünie op TV. Voor meer informatie lees: Oh Oh Cherso krijgt reünie.

Reageren