Kijktip: Op roverspad in Katja's Bodyscan

7 april 2016 13:32 | kijktips | Door Televizier

Deze week ontdekt Katja Schuurman wat er schuilt gaat achter een goede leugen. Ook komt ze te weten hoe goed ze zelf eigenlijk kan liegen. 

De leugen regeert in deze Katja's Bodyscan. Liegen is niet bepaald iets om trots op te zijn. Toch verdraait ieder mens soms de waarheid.

Perfecte leugen?

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen zelfs gemiddeld één keer per dag een leugen vertellen. Mannen maken het nog wat bonter; zij jokken gemiddeld driemaal daags. Lang niet altijd blijven deze leugens onopgemerkt. Katja Schuurman vraagt zich af of er zoiets als de perfecte leugen bestaat. En hoe erg is het eigenlijk om te liegen? De waarheid vertellen is immers ook niet altijd even leuk.

Op roverspad

De presentatrice wil graag weten hoe ze een leugenaar het beste kan ontmaskeren. Waaraan herken je leugens? Om dat uit te testen pleegt ze zelfs een winkeldiefstal én gaat ze in het holst van nacht op inbrekerspad. Komt ze hiermee weg?

De beste leugenaar

De presentatrice krijgt in deze reeks van Katja's Bodyscan hulp van acht 'proef-Katja's'. Wie van deze proefpersonen kan het beste een leugen vertellen? Via de programmapagina op Facebook kunnen ook de kijkers thuis testen hoe goed ze kunnen liegen. Ze hebben vervolgens de mogelijkheid hun resultaten te vergelijken met die van Katja Schuurman én de rest van Nederland.

 

Meer over