Kijktip: Ranking The Stars

Bekende Nederlanders, pikante vragen en presentator Paul de Leeuw: ook in het twaalfde seizoen zijn dit de hoofdingrediënten van Ranking The Stars.

Zeventien BN’ers hebben hun medewerking toegezegd aan de nieuwe reeks Ranking The Stars. Elke aflevering zijn tien van hen te zien, steeds in wisselende samenstelling. Onder de nieuwkomers bevinden zich onder anderen Hans Klok, Jim Bakkum en Cor Bakker. Ook Peter Jan Rens en zijn jonge vriendin Virginia doen mee. "Ik was heel erg gecharmeerd van hun optreden in Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS", lichtte Paul de Leeuw de keuze voor hen toe in het radioprogramma De Coen & Sander Show. Naast de nieuwelingen keert een aantal oud-deelnemers terug, zoals Richard Groenendijk, Halina Reijn en Patty Brard.

Lees hier een compleet overzicht van de deelnemers dit seizoen.

Patty Brard

Dat de makers van Ranking The Stars Patty Brard opnieuw laten opdraven, is niet verwonderlijk. De presentatrice was in het verleden al goed voor een paar spraakmakende onthullingen. Zo biechtte ze op dat ze ooit met acteur Tygo Gernandt tussen de lakens is beland. Ook had ze het aan de stok met haar collega Chazia Mourali, over wie ze naderhand in haar column in weekblad Weekend nog schreef dat ze geen zelfspot heeft, zich beter voelt dan anderen en zo bleek is als het spook van de opera. Kortom, met Patty Brard in het panel lijkt ook deze editie van Ranking The Stars verzekerd van verbaal vuurwerk. Benieuwd op wie ze nu haar pijlen richt.

Lees ook:
Richard Groenendijk: "Ranking The Stars voelt als een clubhuis"

Reageren