Kijktip: Sam Dekker arriveert in GTST

De familie Dekker wordt uitgebreid met dochter Sam, gespeeld door actrice Stijn Fransen. Sam komt voor de kerstvakantie vanuit Canada over.

De familie Dekker wordt herenigd in Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor de kerstvakantie komt Linda's dochter Sam overvliegen van haar thuis in Canada naar Meerdijk. Haar broer Rover (Buddy Vedder) gaat haar van het vliegveld halen. De dag verloopt alleen iets anders dan Rover en Sam hadden gepland.

SpangaS

De rol van Sam wordt gespeeld door Stijn Fransen. Jonge fans van GTST zullen haar herkennen, want de 25-jarige actrice speelt ook in de populaire jeugdserie SpangaS. Sam was eerder dit jaar niet meegegaan met haar moeder Linda (Babette van Veen) en broer Rover, toen zij van Canada naar Meerdijk verhuisden. Sam zat daar nog op kostschool en wilde die eerst afronden. Dat is nog niet gebeurd, ze komt voorlopig alleen over om Kerst te vieren met haar familie.

Lover or Loser

Musicalliefhebbers hebben actrice Stijn Fransen wellicht ook wel eens in de theaters gespot. Ze debuteerde namelijk in de voorstelling Lover of loser, naar het boek van Carry Slee. Stijn zat toen nog op de musicalacademie. Een hoofdrol in Lover of Loser was weggelegd voor Pip Pellens, die nu eveneens in Goede Tijden, Slechte Tijden speelt als de hysterische Wiet.

 

Meer over:

Reageren