Kijktip: Seizoen 2 van Beste Kijkers

Onder het motto never change a winning team zijn Ruben Nicolai, Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge weer terug met het programma Beste Kijkers.

Daarin bespreken ze samen met wisselende gasten de leukste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Een kleine kink in de kabel: Jeroen van Koningsbrugge is met sabbatical en woont een half jaar in de Verenigde Staten. Hij is er dus een aantal afleveringen niet bij, en wordt dan vervangen door onder anderen Tijl Beckand, Kasper van Kooten en Philippe Geubels. Tijdens de eerste uitzending wordt Jeroen vervangen door Jörgen Raymann.

Kaasstengels

Nieuw is dat de aanwezigen in Beste Kijkers niet alleen tv-fragmenten becommentariëren, maar ook aan het tellen slaan. Zo checken ze onder meer hoeveel kaasstengels er het afgelopen seizoen in RTL Late Night bij Humberto Tan op tafel stonden. Die kaasstengels zijn sowieso een veelbesproken onderwerp, want hoewel de kaasstengels vaste prik zijn aan tafel, zijn er zelden gasten die toetasten. Die zijn vast op de vingers van een hand te tellen. 

 

Meer over:

Reageren