Kijktip: Spanning loopt op in Wie is de Mol?

16 Februari 2018 11:10 | kijktips | Door Televizier

© Michel Schnater

De spanning loopt op onder de kandidaten van Wie is de mol? Ze zijn nog maar twee afleveringen verwijderd van de finaletest en iedereen wil die laatste opdrachten meemaken. Wie heeft er nog genoeg jokers om de kansen te vergroten?

De groep kandidaten in Wie is de mol? wordt steeds kleiner. Met nog twee afleveringen tot de laatste opdrachten en de finaletest zijn alle deelnemers erop gebrand om door te mogen. Wie heeft er genoeg jokers om in te zetten tijdens de test? Een paar deelnemers hebben de mol vast al in het vizier.

Snuiten

Oud-kandidaten kijken met argusogen mee. In het Molboekje van de Avrotros vertellen zij waar ze op letten. De winnares van vorig jaar, Sanne Wallis de Vries, zegt: "Let op de snuiten als Art de opdracht uitlegt, let op de snuiten als iets lukt of mislukt, let op de snuiten als een andere snuit aan het woord is. Een mollensnuit is nogal typisch." Oud-mol Thomas Cammaert voegt toe: "Let dan goed op lichaamstaal, dat zijn moeilijke momenten voor een mol."

Stine de mol?

In de vorige aflevering van Wie is de mol? volgde na het maken van de test een extra spel, waarin de deelnemers konden voorkomen dat ze zouden afvallen. Uiteindelijk hadden vier van de vijf bekende Nederlanders mazzel en mochten ze automatisch door naar de volgende aflevering. Alleen Simone had pech. Zij kreeg wel haar testuitslag te zien. Tot haar eigen opluchting volgde er een groen scherm, waardoor niemand naar huis hoefde. Onder kijkers blijft Stine hoofdverdachte als de mol.

Olcay de Mol?

Of is toch Olcay de Mol? Tijdens haar optredens in RTL Boulevard mag ze dit natuurlijk nog niet verklappen, maar gelukkig heeft ze nieuws dat ze wel mag delen om de Mol-vragen te kunnen ontwijken. Olcay brengt namelijk haar boek SuperOlcay – Hoe je met lef van niets naar de top komtuit. In het boek, dat je hier kunt bestellen, deelt ze haar geheimen voor succes: zo geeft ze lessen en tips aan jonge ambitieuze vrouwen die in haar hooggehakte voetsporen willen treden.

Meer over