Kijktip: Speciale massagesalon in The Client List

Om haar gezin te onderhouden, neemt Riley een baan aan bij een welnesscentrum. Ze ontdekt al snel dat het hier niet bij masseren alleen blijft.

Eerst was er de film, toen kwam de serie: The Client List. In beide titels speelt actrice Jennifer Love Hewitt de hoofdrol. De personages heten anders, maar het idee is hetzelfde: alleenstaande moeder Riley Parks heeft de grootste moeite om voor haar 7-jarige tweeling te zorgen.

'Extra service'

Om toch de rekeningen te kunnen betalen, neemt ze een baantje aan in een welnesscentrum. Maar ze ontdekt al gauw dat er een lijst is van klanten die een 'extra service' wensen. Daar schrikt ze van en ze overweegt ontslag, maar Riley besluit toch te blijven om thuis iedere dag voor eten op tafel te zorgen. Nog voor de serie in de Verenigde Staten op tv kwam, probeerden massagetherapeuten de reeks tegen te gaan omdat die schadelijk zou zijn voor hun praktijken. 

Gedonder

De zaak werd afgedaan met een persverklaring van de televisiemaatschappij: het was niet de bedoeling om massagesalons in een verkeerd daglicht te stellen. Na twee seizoenen ontstond er weer gedoe rondom The Client List, maar deze keer veroorzaakt door hoofdrolspeelster Jennifer Love Hewitt. In het echte leven was ze in verwachting en die zwangerschap werd ook in het script verwerkt. De actrice wilde graag dat de vader van haar kindje, acteur Brian Hallisay (bekend van onder meer de serie Revenge), ook in de serie de papa zou spelen. Daar stak de producent een stokje voor.

 

Meer over:

Reageren