Kijktip: Start van het tweede seizoen van Alpacas

25 April 2016 13:11 | kijktips | Door Televizier

Alpacas is terug met een nieuwe serie van zeven shows. De vijf cabaretiers improviseren er weer op los, met vandaag aan hun zijde: Bridget Maasland.

Toen in 2008 de laatste aflevering van het BNN-programma De Lama's werd uitgezonden, waren de fans ontgoocheld. Maar toen waren daar vorig jaar ineens de Alpacas, waarin opnieuw een groep comedians scènes improviseert op basis van suggesties uit het publiek.

Bridget

En dat beviel de omroep zo goed, dat er een tweede seizoen komt. Met enkele bekende, maar ook nieuwe onderdelen. Zo zal er wekelijks ook een BN'er meedoen met de improvisaties; presentatrice Bridget Maasland is de eerste van het seizoen.

Rayen

Nieuw in het vaste team is comedian Rayen Panday, die uitkijkt uit naar de liveopnames. "Ik verwacht dat de lol die we hebben tijdens het repeteren, net zo leuk overkomt bij 't publiek. Ik denk zelfs dat het met publiek en cameras erbij nóg leuker wordt!"

Improviseren

Hoewel de Zaandamse cabaretier zich normaal wel voorbereid op zijn optredens, is geïmproviseerd grappen maken niet helemaal nieuw voor hem. "Ik heb een tijdje met wat collega's een improvisatieprogramma in het theater gedaan, en dat beviel me goed. Ook heb ik als gastspeler meegedaan met het Vara-programma In goed gezelschap," vertelt het nieuwe teamlid.

Alpacas

Toen hij door de bestaande Alpacas Peter Duifhuis, Thomas Hoogendoorn, Ruud Smulders en Nabil Aoulad Ayad werd gevraagd om het team te versterken, twijfelde hij dan ook niet. "Tijdens de repetities klikte het eigenlijk vanaf het eerste moment."

 

Meer over