Kijktip: The Bold and the beautiful - En Brooke trouwt alweer

22 juli 2015 11:19 | kijktips | Door Televizier

Brooke Logan trouwt in deze dubbelaflevering van The Bold and the Beautiful. Dat is op zich niets nieuws onder de zon, want Brooke neemt het niet zo nauw met de uitspraak 'tot de dood ons scheidt'.

De meningen zijn verdeeld over hoeveel bruiloften de soapdiva in The Bold and the Beautiful op haar naam heeft staan. Diverse huwelijken zijn achteraf ongeldig verklaard. Maar wij houden het op 14. In ieder geval staan Ridge, zijn broer Thorne, hun vader Eric, Grant en Nick op de lijst. Sommigen, zoals Ridge en Eric, huwden haar meermaals.

Ridge

Deze keer is de eer aan de stoere Bill Spencer Jr. (Don Diamont). Samen zijn ze afgereisd naar Dubai, waar Brooke hem haar niet meer zo exclusieve jawoord geeft. Ridge zit echter in het vliegtuig, om zijn ex-vrouw ervan te weerhouden met Bill te trouwen. Gaat het hem lukken? Of krijgt Bill lucht van Ridge' komst en zorgt hij ervoor dat Brooke's oudgeliefde niet in haar buurt kan komen?

Abu Dhabi

Actrice Katherine Kelly Lang was zeer in haar nopjes met de opnamen in Dubai en Abu Dhabi, vertelde ze aan website thenational.ae. „Het is er exotisch, mysterieus en romantisch. We reizen veel voor The Bold and the Beautiful, om afleveringen buiten de Verenigde Staten op te nemen. De keer hiervoor was ik in Monte Carlo. Fans kijken deze afleveringen in het buitenland graag, want het is voor hen net alsof ze met ons op reis gaan.”

Deze uitzending is te zien om 18.05 op RTL 8 en...


Meer over