Kijktip: The bold and the Beautiful nog steeds in Amsterdam

Ook in deze aflevering is de cast van The Bold & the Beautiful in Amsterdam. Ferry Doedens moet een romantisch uitje voor ze regelen.

In The Bold and the Beautiful zijn Liam, Wyatt, Ivy en Hope zijn nog steeds in de binnenstad van Amsterdam. Wyatt vraagt de Nederlandse pr-medewerker Lars (Ferry Doedens) om een romantisch boottochtje te regelen voor Liam en Ivy.

Internationale carrière

Voor de 25-jarige Doedens is deze gastrol een goede mogelijkheid om zichzelf op de kaart te zetten als acteur. Toch is hij niet per se uit op een internationale carrière, zo vertelde hij vlak na de opnames aan Nu.nl. 'Het was geen wens van me om in The Bold te spelen. Sterker nog: ik keek er voorheen nooit naar.' Doedens heeft alles rustig op zich af laten komen en ziet wel wat de toekomst hem brengt: „Ik voel niet de drang om naar Amerika te gaan. Laat me eerst eens kijken hoe dit bevalt en wie weet smaakt het naar meer. Misschien wil ik over 10 jaar alsnog naar het buitenland, maar voorlopig zit ik hier prima.”

GTST

Wellicht denkt de blonde acteur daar nu anders over na de recente ontwikkelingen rond zijn persoon. Afgelopen zomer kreeg hij immers zijn ontslag bij Goede Tijden, Slechte Tijden wegens 'onverantwoordelijk gedrag'. Later werd bekend dat Doedens al tijden kampte met een cocaïneverslaving. Inmiddels heeft hij zijn destructieve levensstijl afgezworen en is zijn vizier weer volledig op de toekomst gericht.

Reageren