Kijktip: The Muppets zingen karaoke

11 december 2015 12:27 | kijktips | Door Televizier

Het is tijd voor een feestje in The Muppets: de poppen belanden na de uitzending in de kroeg en zingen karaoke. Vooral de Swedish Chef maakt er een feestje van.

In de kroeg lopen ze Ed Helms tegen het lijf. Het wordt een lange, woeste avond, met een karaokeversie van Rappers Delight door de Swedish Chef als een van de hoogtepunten. En Piggy? Die laat zich compleet vollopen met cocktails. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar producent Kermit is ontstemd als de ene na de andere collega zich de volgende ochtend afmeldt en de rest als zombies aan de vergadertafel zit.

The Office

Ed Helms is bekend van de Amerikaanse versie van The Office, waar hij maar liefst 153 afleveringen lang de rol van Andy Bernard speelde. Ook ging hij voor drie Hangover-films op pad met drie feestbeesten.

Up Late With Miss Piggy

The Muppets speelt zich af achter de schermen van de talkshow van Miss Piggy. Het temperamentvolle varken ontvangt in Up Late With Miss Piggy sterren uit showbizz. In het eerste seizoen zijn dat onder anderen Liam Hemsworth, Jay Leno en Josh Groban. De rest van de Muppets is ook betrokken bij de show. Piggy's ex Kermit is de producer, Fozzie Bear haar sidekick, Gonzo de belangrijkste schrijver van de show en The Swedish Chef zorgt voor het eten en drinken in het programma.

Meer over