Kijktip: The Voice Kids begint weer

Twee nieuwe gezichten in The Voice Kids. Angela Groothuizen en Nick & Simon zijn vertrokken, Ali B en Ilse DeLange nemen hun plaatsen op de rode stoelen in.

De derde coach is Marco Borsato, die er al jaren bij zit. Ali B was samen met Marco de afgelopen tijd al te zien in de grote Voice; Ilse DeLange deed daar in vorige edities aan mee. Ali vertelt in RTL Boulevard dat het als een logische stap voelt om ook in de kinderversie te coachen. 'Ik was altijd een beetje jaloers op de verhalen van Marco Borsato. Misschien is het stiekem zelfs wel leuker dan bij de volwassenen.' Hij verwacht dat hij een klik heeft met de jonge talenten. 'Af en toe voel ik me een groot kind. Ik denk dat die communicatie daarom gelijkwaardig zal zijn.'

Jonge rapper

Nieuwbakken kindercoaches Ilse DeLange en Ali B gaan tijdens 'The blind auditions' helemaal los om zoveel mogelijk nachtegaaltjes in hun teams te krijgen. Ali B probeert een jonge rapper voor zich te winnen en Ilse DeLange gaat zelfs over tot een duet met een van de deelnemers, in de hoop het talent binnen te slepen.

Marco

In Marco Borsato hebben ze immers een ervaren tegenstander, die als coach al twee van de vier seizoenen de show won met respectievelijk de talenten Laura van Kaam en Ayoub Maach. In The Voice of Holland wist Marco vier keer te winnen, terwijl Ali en Ilse allebei maximaal de tweede plaats haalden.

Meer over:

Reageren