Kijktip: The Voice of Holland - de liveshow

4 December 2015 10:27 | kijktips | Door Televizier

Het moment waar de deelnemers aan The voice of Holland op hebben gewacht, is eindelijk daar: de selectierondes zitten erop en de liveshows starten.

Coaches Anouk, Marco Borsato, Ali B en Sanne Hans zijn benieuwd hoe hun pupillen het er de komende weken vanaf brengen op het grote podium. Hebben ze finalemateriaal in handen? De coaches worden deze reeks bijgestaan door grote internationale artiesten. Onder anderen Ellie Goulding, Adam Lambert en Seal treden op in een van de liveshows.

Adam Lambert

Ze zingen een eigen nummer, maar treden ook samen met de kandidaten op. Adam Lambert weet goed wat die meemaken, want hij werd in 2009 tweede in American Idol. Hij was daarna te zien in de muzikale serie Glee, trad op met de band Queen en hij scoorde een hit met 'Ghost town'.

Anouk en Sanne

Voor coaches Anouk en Sanne Hans worden dit de eerste liveshows die ze meemaken bij The Voice of Holland. Voor Sanne wordt het pittig als kandidaten straks het toneel moeten verlaten, want tijdens vorige rondes was ze al regelmatig in tranen als een kandidaat afviel. Anouk was daar wat harder in. Aan RTL Late Night onthulde de Haagse zangeres al dat ze er volgend jaar hoe dan ook weer bij is. 'Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik doe twee seizoenen. Ik dacht steeds dat het niks voor mij zou zijn, maar ik voel me nu steeds meer op mijn gemak. Maar ik doe het wel op mijn manier, op mijn tempo.'

Meer over