Kijktip: Tim Hofman en Lex Uiting presenteren Nationale 2015 Test

28 december 2015 11:31 | kijktips | Door Televizier

Tim Hofman en Lex Uiting nemen vanavond het presentatiestokje over van Geraldine Kemper en Ruben Nicolai bij de Nationale 2015 test. 

Tijdens dit kennisprogramma kan een scala aan BN’ers en het studiopubliek laten zien hoeveel zij weten over het jaar 2015.

Wie is de slimste? 

De BN’ers die dit jaar de strijd met elkaar aan gaan zijn: EO-presentator Danny Ghosen, Jan Roos, Margriet van der Linden, die afgelopen seizoen de Mol was in Wie is de Mol? en Ryanne van Dorst die haar tv-debuut maakte bij Expeditie Robinson. Ook zanger Lucas Hamming, 3FM-dj Eva Koreman en de winnaar van de Slimste Mens 2015: Tom Roes testen hun kennis. Grote kans dus dat Tom hoge ogen gaat gooien tijdens de test. 

Nieuwsjunkie

BNN-presentator Tim Hofman lijkt wel geboren voor de rol van presentator van de test: ‘’Ik ben een nieuwsjunkie. Ik volg iedere dag alles op de voet, lees veel columns en ben veel met actualiteit bezig. Het was een bewogen jaar, dus we hebben genoeg te bespreken. We hebben toffe gasten en werken met Lex is altijd te gek.

Opmerkelijke gebeurtenissen

De heren zaten de afgelopen weken niet stil. Lex Uiting: ‘’We struinen nu al weken door de krochten van 2015 om te zoeken naar de meest opmerkelijke gebeurtenissen van dit jaar. Van Ivo Opstelten tot de treinplasser. En alles wat daar tussendoor fietste. Ohja, ken je trouwens die mop van dat Nederlands Elftal dat naar Frankrijk zou gaan?’

Vanaf de bank kun jij jouw hersenen ook laten kraken en je kennis van 2015 testen. Doe mee met pen en papier of met een smartphone of tablet.

De Nationale 2015 test is vanavond te zien om 20.30 uur op NPO 3. 

Meer over