Kijktip | TV Kantine

8 November 2010 15:49 | kijktips | Door Televizier

Ze wonnen op 22 oktober 2010 de Gouden Televizier-Ring met De TV-Kantine. Carlo en Irene zijn terug met een gloednieuw seizoen van het programma waar ze bekende mensen hilarisch imiteren.

In de vorige reeks persifleerden ze al enkele buitenlandse series; nu komt er een heel scala aan klassieke drama’s en comedy’s bij.

Buitenlandse series
Zo geeft het duo gestalte aan bekende karakters uit onder meer The Addams family, Sissi, Sex and the City en Married with children. ’Allo ’Allo en Keaping up appearances maken hun rentree.

Bekende Nederlanders staan ondertussen in de rij voor een rolletje in het populaire programma. Arie Boomsma, Tineke Schouten, Ruben Nicolai, Lieke van Lexmond, Leontine Borsato, Jokertje en Barbie hebben een gastrol weten te bemachtigen. De vertrouwde plakwangen van René Froger en de borsten van Kim Holland keren terug, maar ook veel nieuwe gezichten schuiven aan in de bekende kantine.

Carlo kruipt dit seizoen in de huid van René van der Gijp, Guus Meeuwis en André van Duin, terwijl Irene zich uitleeft op onder anderen Sylvie van der Vaart, K3’s Kathleen en Bonnie St. Claire.

Meer over