Kijktip: Unforgettable seizoen 4

Carrie Welsh komt in deze eerste aflevering van het vierde seizoen oog in oog te staan met iemand die ze al lang niet meer heeft gezien: haar echtgenoot.

De aftrap van dit vierde seizoen van Unforgettable heeft voor zowel de tv-kijkers als de collega’s van Carrie Wells (Poppy Montgomery) een verrassing in petto. In de jacht op een tweetal drugskoeriers komt Carrie oog in oog te staan met haar echtgenoot, over wie niemand ooit gehoord had. Deze man wordt gespeeld door Skeet Ulrich en ze is voorlopig niet van hem af.

Einde

Tot twee keer toe werd het einde van de serie Unforgettable aangekondigd. Na het eerste seizoen besloot CBS de stekker eruit te trekken, maar men maakte toch nog twee seizoenen. Hoewel CBS na het derde seizoen een einde aan de reeks had geschreven, nam A&E Network het stokje over en produceerde dit vierde seizoen met nieuwe karakters en verhaallijnen, dat in november 2015 in de VS in première ging.

Carrie Wells

De Amerikaanse politieserie Unforgettable draait om voormalig detective Carrie Wells. Zij heeft een zeldzame medische aandoening, hyperthymesia genaamd. Hierdoor kan ze zich alles wat ze heeft meegemaakt tot in de kleinste details herinneren. Carrie is getuige van een moord en sluit zich hierdoor weer aan bij de politie. Ze komt in het team van inspecteur Al Burns (Dylan Walsh), met wie ze vroeger een relatie had.

Reageren