Kijktip: Van der Vorst Ziet Sterren bij Beau en Floortje

Peter van der Vorst moest lang wachten tot Floortje Dessing een keertje in Nederland was, maar nu heeft hij haar te pakken. Peter spreekt de reispresentatrice in haar huis aan strand. 

Floortje Dessing was vorig jaar nog ernstig ziek en kon lange tijd niet werken. Nu reist zij weer als vanouds. Maar af en toe is Floortje dus thuis aan de Nederlandse kust. Hij volgt de blonde presentatrice ook tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala waar ze genomineerd was voor een Zilveren Televizier-Ster (die uiteindelijk werd gewonnen door Chantal Janzen)

Beau van Erven Dorens

Peter gaat ook op bezoek bij Beau van Erven Dorens in zijn Amsterdamse grachtenpand. Beau houdt van open water en inwoners van Amsterdam kijken allang niet meer vreemd op als ze Beau van Even Dorens rondjes door de stad zien zwemmen. In deze aflevering praat Peter met Beau over zijn betrokkenheid bij de Amsterdam City Swim. Hij doet al sinds het begin mee aan het evenement om geld in te zamelen voor de Stichting ALS, die onder meer onderzoek doet naar deze dodelijke spierziekte.

Van der Vorst Ziet Sterren, RTL 4, woensdag 20.30 uur 

Meer over: