Kijktip | Vrijdag | Mijn man kan alles

Geen enkele vrouw valt haar echtgenoot graag af, maar hoe goed weet ze zijn talenten op waarde te schatten? Dat is de inzet van de nieuwe spelshow Mijn man kan alles. In dit familieprogramma pochen vier vrouwen over hun kerels in diverse spellen.

Bluffen helpt niet, want als de man de aan hem toegeschreven kunde niet waarmaakt, gaan de punten naar de andere koppels. Dat kan dus voor fikse echtelijke woordenwisselingen op de terugweg zorgen.

Uitdaging
Presentatrice Nance heeft er enorm veel zin in. "De show is in Duitsland een grote hit; ik hoop dat hij hier ook een succes wordt. Na alle talentenjachten vind ik het een leuke uitdaging om een spelshow te presenteren. Dat ik het samen met Henkjan Smits mag doen, maakt het extra leuk. Ik ben al die jaren Gerard Joling naast me gewend; Henkjan is op een andere manier net zo professioneel en plezierig om mee te werken."

Nederlandse draai
Mijn man kan alles wordt opgenomen in het decor van de Duitse versie. "We delen de studio met Belgische collega's, die ook hun eigen variant maken", vertelt Nance. "We geven er wel een typisch Nederlandse draai aan."

Lees ook het Vragenvuur met Nance in de papieren versie van Televizier, waarin ze onder meer vertelt over jaloezie, verborgen talenten en pekingeend met pannenkoekjes.

Reageren