Kijktip: Waar is Kate Beckett in de nieuwe afleveringen van Castle?

Eindelijk zendt NET5 weer eens nieuwe afleveringen uit van de serie Castle. Maar een belangrijk personage is vermist. Waar is Kate Beckett?

Castle-fans opgelet: na maanden van herhalingen zendt NET 5 vanaf nu weer nieuwe afleveringen van de misdaadserie uit. Seizoen 7 eindigde dit voorjaar met het verzoek dat Kate Beckett (Stana Katic) kreeg om zich verkiesbaar te stellen als senator. Lang om aan dit idee te wennen heeft de rechercheur niet, want ze krijgt een mysterieus telefoontje van iemand uit haar verleden. Kort hierna verdwijnt ze spoorloos.

Rick Castle

Rick Castle (Nathan Fillion) gaat wanhopig op zoek naar zijn vrouw. Naast de oude vertrouwde gezichten, maakt dit seizoen ook een nieuw personage haar opwachting. Toks Olagundoye is te zien als onderzoekster Hayley Shipton. Het is de tweede grote rol voor de actrice. Eerder speelde ze een hoofdrol in de sciencefictionserie The Neighbors. 

Achste seizoen

Alweer voor het achtste seizoen kruipen Nathan Fillion en Stana Katic in huid van schrijver Rick Castle en politievrouw Kate Beckett. In de eerste seizoenen was hun relatie min of meer platonisch, maar inmiddels gaan ze door het leven als man en vrouw. Hun burgerlijke staat is niet het enige dat is veranderd. Rick Castle werkt niet langer alleen als auteur. Na jaren als hulp voor de politie te hebben gefungeerd, verhuurt hij zichzelf nu als privédetective. Echtgenote Beckett beklimt de ladder van het politiekorps.

 

Reageren