Kijktip: Wat weet Wiet van de dood van Ardil?

Wiet is nu echt vastgelopen in een web van leugens in GTST. Wat heeft ze met Ardils dood te maken? En waar is Anna gebleven?

Wiet (Pip Pellens) heeft zich aardig in de nesten gewerkt in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze is continu op de vlucht, omdat ze ervan verdacht wordt iets met de dood van Aysens broer Ardil te maken te hebben. Ze probeerde wildvreemden haar alibi te laten bevestigen, maar Sjoerd kreeg dat in de smiezen. Ze zit nu weer ondergedoken, maar haar vriendin Anna (Barbara Sloesen) twijfelt of dat nu zo slim is.

Grillig karakter

Wiet van Houten staat bekend om haar grillige, paniekerige karakter. Even leek ze rust te vinden in haar relatie met Anna ­(Barbara Sloesen), maar zelf zei Pip Pellens daarover tegen RTL Boulevard: „Ik denk niet dat Wiet heel erg verandert. Wiet is gewoon zo, dat is niet anders nu ze met een meisje is.” Overigens is Anna inmiddels ook weg. Bianca en Sjoerd gaan op zoek.

Geheim

Dat doen Bianca en Sjoerd zonder dat ze overleggen met de politie. Sjoerd heeft ook Aysen meegevraagd, maar zij wil niet mee speuren. Ze heeft daar zo haar eigen beweegredenen voor. Ze weet inmiddels hoe de avond van Ardils dood is verlopen. Verder praten Bianca en Julia over hun gedeelde geheim over Bianca's ziekte. Julia heeft haar deze week iets laten beloven en weet nu zeker dat haar vriendin dit na zal komen.

Lees ook:
Binnenkort is het GTST-jubileum live-event

Reageren