Kijktip: Wie is de grootste dierenkenner in De Verknipte Dieren Test?

Presentatoren Jan Versteegh en Evi Hanssen testen in De Verknipte Dieren Test hoeveel BN'ers weten van dieren. Zo is Britt Dekker is dol op paarden, maar hoeveel weet ze van andere dieren? 

Jan Versteegh en Evi Hanssen testen kennis over het dierenrijk in De Verknipte Dierentest. Ook thuis kan worden meegespeeld.

Bekende Nederlanders

Deelnemende BN-ers zijn Ruud Feltkamp (bekend als Noud in Goede tijden, slechte tijden), Sanne Langelaar (uit Dagboek van een callgirl), Marijke Helwegen en Britt Dekker - bekend vanwege het blad dat ze nooit voor de mond neemt en haar voorliefde voor paarden. De dierenliefhebster maakte zelfs een twitter-account aan voor haar paard. De eerste tweet die het dier de buitenwereld instuurde was: 'Ik heb Twitter! Nu even gras eten en straks lekker trainen met @Brittje'. Als snel waren er vele volgers. 'Even mijn stal onder poepen, dan moet @Brittje het weer lekker uitmesten' was een van de populairste opmerkingen van het paard. Het dier lijkt online exact hetzelfde gevoel voor zelfspot te hebben als Dekker.

Marijke Helwegen 

De grootste tegenstander van de goedlachse Britt in de test lijkt Marijke Helwegen, die te pas en te onpas laat horen hoe goed ze duiven na kan doen. In 2013 werd ze uitgeroepen tot de Grootste Bekende Dierenvriend van Nederland. En ondanks haar 'ambassadeursschap voor de plastische chirurgie' ontpopt ze zich als fel tegenstander van het uittesten van botox op dieren.

BNN

Deze Verknipte Dierentest volgt op onder meer De Kennistest, de I Love the ‘90s Test en de BN-er Test, allemaal 'tests' die eerder werden uitgezonden door BNN.


Meer over:

Reageren