Kijktip: Wie Is de Mol? 2016 begint

2 Januari 2016 16:57 | kijktips | Door Televizier

© Avro/Tros

Het nieuwe seizoen van Wie Is de Mol? begint nu! Voor het eerst op zaterdagavond en voor het eerst in de Dominicaanse Republiek.

De tien deelnemers van Wie Is de Mol? zullen in hun handjes hebben geknepen toen ze hoorden dat ze dit seizoen naar de Dominicaanse Republiek mogen. Maar zoals gewoonlijk is niets wat het lijkt in dit avonturenprogramma. Voor de eerste opdracht gaan ze als mollen diep onder de grond, de metro in. Daar voert iedere kandidaat een eigen taak uit.

Rop, Annemieke en Ellie

Acteur Rop Verheijen (Familie Kruys) moet drie vrouwen met rode nagellak overtuigen om met hem mee te reizen naar de eindbestemming van de metrolijn. Lastig, als je geen Spaans spreekt. 3FM-dj Annemieke Schollaardt spreekt de taal wel; zij moet twee reizigers vinden van haar eigen leeftijd. Andere deelnemers zijn onder anderen politiewoordvoerder Ellie Lust, actrice Marjolein Keuning en hockeyer Taeke Taekema.

Art Rooijakkers

Ook Art Rooijakkers is weer van de partij. Voor de vijfde keer presenteert hij Wie Is de mol?, dat nu voor het eerst op zaterdagavond is te zien. 'Ieder jaar verandert er wel iets, deze keer is dat de dag van uitzending. Ik sprak mijn sportschoolhouder en hij was er erg blij mee, want de klasjes op donderdag werden in januari en februari altijd zo slecht bezocht!' Voor het eerst komt aansluitend Moltalk. Deze talkshow, met oud-deelnemers en -mollen, was voorheen alleen op internet te zien. Vivienne van den Assem en Rik van de Westelaken praten direct na de uitzending na over wie deze keer mogelijk de saboteur is.

 

Meer over