Kijktip: Wie wint Dance, Dance, Dance?

10 oktober 2015 15:04 | kijktips | Door Televizier

Na zes weken ploeteren is het zover: de finale van Dance, dance, dance. Welk koppel verdient 100.000 euro voor het zelfgekozen goede doel?

Er is de afgelopen weken heel wat gehuild, gelachen en pijn geleden op de dansvloer van Dance, dance, dance. Bekende Nederlanders als GTST-actrice Pip Pellens, presentatrice Sylvana Simons en RTL Late Night-gastheer Humberto Tan stortten zich met een familielid of een collega of hun eigen partner in het dansavontuur.

Michael Jackson

In deze finale dansen de overgebleven kandidaten Fockeline Ouwerkerk, Achmed Akkabi, Pip Pellens en Pim Wessels op de volgende muziek. De mannensolo's worden gedanst op 'Thriller' en 'Smooth criminal' van Michael Jackson en de vrouwensolo's op 'Dirrty' van Christina Aguilera en 'Crazy in love' van Beyoncé. Ook horen we 'Bye bye bye' van *NSYNC en 'Happy' van C2C. De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Gedoodverfde winnaar

Met de finale in zicht stijgt de spanning. Het gaat tussen Moordvrouw-acteurs Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi enerzijds en GTST-actrice Pip Pellens en haar vriend Pim. De juryleden waren meermaals erg te spreken over Fockelines dansmoves. Als je de sociale media mag geloven, is Pip Pellens de gedoodverfde winnaar van de wedstrijd. Zodra zij en haar Pim de dansvloer opkomen, explodeert Twitter. Welk koppel maakt zijn/haar goede doel gelukkig?

Meer over