Kijktip: Willem heeft het moeilijk in Overspel

17 september 2015 10:00 | kijktips | Door Televizier

Willem komt in een lastig parket terecht. Hij kan eindelijk wraak nemen op zijn aartsvijand Huub Couwenberg, maar hij heeft Iris beloofd dat niet te doen.

Ondertussen richt Pepijn zich in opdracht van de familie Couwenberg op de prostituee Wendy (Britte Lagcher). Hij wil dolgraag zijn naam zuiveren, maar begeeft zich daardoor wel op glad ijs. Thekla Reuten vertolkt de rol van Anna in het derde en laatste seizoen van Overspel. Ze is voor het eerst in zestien jaar weer eens te zien in een Nederlandse tv-serie. De voorbije jaren maakte ze immers vooral naam als filmactrice. Ze was onder meer te zien in Het Diner en The American.

Nieuw in Overspel

Naast Thekla Reuten is ook Britte Lagcher nieuw in Overspel. Zij speelt de rol van Wendy, een prostituee die een relatie krijgt met Björn (Guido Pollemans). Lagcher doet bij het grote publiek waarschijnlijk niet direct een belletje rinkelen, maar timmert al een aantal jaren aan de weg als actrice. Ze speelde onder meer in de beide series Van Gogh: Een Huis voor Vincent en Ramses, over het leven van zanger en acteur Ramses Shaffy. Later dit jaar is ze te zien in Het land van Lubbers, een vierdelig drama over oud-premier Ruud Lubbers.

Meer over