Kijktip | Woensdag | GTST

16 maart 2011 09:21 | kijktips | Door Televizier

Er zit nog toekomstmuziek in GTST, maar dat geldt niet voor een aantal liefdesrelaties in de populaire Nedersoap. Maxime & Danny zijn uit elkaar en naast de verhoudingen van Charlie & Rik (nota bene net getrouwd) en Lorena & Jack staat de verkering van Nina & Noud al een tijdje op springen.

De onhebbelijke Ludo Sanders vindt Noud namelijk te min voor zijn verwende prinses en dan weet je als kijker eigenlijk al genoeg: dat gaat een keer faliekant mis tussen die twee. Als de voortekenen ons niet bedriegen, bast een dezer dagen de bom.

Ware liefde

Voor Nina zou het de vierde serieuze relatie zijn die, al dan niet met 'dank' aan pa, in de soep loopt. Morris, Milan en Dex gingen Noud voor. De actrice achter Ludo's oogappel, Marly van der Velden (23), heeft haar ware liefde intussen wel gevonden. Zij maakte eind vorig jaar bekend te gaan trouwen met haar vriend, voormalig GTST-opnameleider Mike Meijer.

Manifestatie

Wie Marly in levenden lijve wil zien stralen, moet vanmiddag naar Oss. Daar luistert de ge├źngageerde soapster met haar aanwezigheid een manifestatie op rond het wereldrecord 'zwerfvuil verzamelen'. De Brabantse gemeente hoopt hiermee het Guinness Book of Records te halen.

Meer over