Kijktip | Woensdag | The Bachelor

Drie weken geleden begon Bachelor Lars (38) aan het avontuur van zijn leven. Op curaçao moet hij uit 25 mooie dames de ware zien te kiezen. Televizier spreekt met de grote geluksvogel.

Hoe voelt het om een paar weken de meest begeerde vrijgezel van Nederland te zijn?
"Ik heb net de eerste aflevering teruggezien en zag toen pas hoe complimenteus de dames over me waren. Als ik dat terugkijk, kan ik er de hele week weer tegenaan. Dat is wel heel vleiend. Maar natuurlijk ben ik helemaal niet de meest begeerde vrijgezel van Nederland."

Vond je het geen bizarre situatie om met al die vrijgezelle vrouwen op Curaçao te zitten?
"Ik voelde me op m’n gemak. Het was ook wel heel druk: ik moest in korte tijd veel meisjes leren kennen. Als je een aantal naar huis stuurt, wil je wel zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Ik ben daar niet heen gegaan om een toneelstukje te spelen."

Waarom wilde je meedoen?
"Het doel was natuurlijk de ware liefde te vinden. Ik wilde graag weer iemand tegenkomen en hier werden de optimale omstandigheden gecreëerd. Hoeveel mannen krijgen nou zo’n kans? En wat een mooi verhaal voor later op de bruiloft, mocht het zover komen."

Komen er nog lijken uit de kast over je verleden?
"Nee, ik sta gezond in het leven. Ik werk heel hard en sport veel. Al kunnen bladen natuurlijk schrijven over je wat ze willen."

En heb je je droomvrouw?
"Ik ben een gelukkig man."

Reageren