Kijktip: You're Back in the Room

Beau van Erven Dorens trapt zijn nieuwe periode bij RTL 4 af met het spel You’re Back in the Room waarin kandidaten onder hypnose gekke dingen moeten doen.

In de show You're Back in the Room worden vier mensen die elkaar niet kennen in een team gezet. Ze moeten samen opdrachten uitvoeren en op die manier kunnen ze veel geld verdienen. Complicerende factor: de deelnemers zijn voor ze beginnen gehypnotiseerd en de hypnotiseur fluistert hen voor en tijdens de opdrachten dingen in die ervoor zorgen dat alles anders loopt dan gepland. Dit tot frustratie van de andere deelnemers en tot hilariteit van het publiek.

Acteurs

Op de vraag aan presentator Beau van Erven Dorens of die gehypnotiseerde kandidaten in You're Back in the Room niet gewoon acteurs zijn antwoordt de showmaster resoluut: „Ik denk dat 70% van de kijkers zal denken dat het nep is, maar ik heb gezien hoe het werkt en het is echt. Tijdens een van de opdrachten laat de hypnotiseur iemand geloven dat hij een geheim agent is. Die man rent vervolgens als een kip zonder kop in het decor het rond en probeert zich de hele tijd te verstoppen. Er is geen acteur die dat zo overtuigend zou kunnen.”

Het is Beaus eerste programma sinds zijn terugkeer bij RTL 4. Eerder werkte hij van 1998 tot 2005 en van 2006 tot 2009 bij de zender. De afgelopen vijf jaar was hij te zien bij de grote concurrent van RTL, SBS 6.

 

Reageren