Kijktip: Zeesterren met Irene Moors

Irene Moors is terug op televisie. Vanuit Turkije presenteert ze het Sterrenslag-achtige programma Zeesterren. Gerard Joling en Jamai doen ook mee.

Gerard en Jamai leiden ieder een team met vijf bekende Nederlanders die allerlei opdrachten moeten uitvoeren op en rond het water. Deelnemers zijn onder anderen acteur Victor Reinier, oud-schaatser Rintje Ritsma, zangeres Josje Huisman (oud-K3) en actrice Toprak Yalçiner. Het spel, dat vier weken duurt, is niet zonder gevaren gebleken.

Leontien en Anouk

In oktober vertelde Irene Moors aan Radio 538 dat er een ongeluk was gebeurd tijdens de opnamen. Oud-wielrenster Leontien van Moorsel en oud-topmodel en presentatrice Anouk Smulders moesten zelfs naar het ziekenhuis. Desgevraagd vertelde ze dat de twee snel herstelden van hun verwondingen.

Carlo

De oud-presentatrice van Life 4 You heeft een rustig jaar achter de rug. Ze nam samen met collega Carlo Boszhard eind mei afscheid van de zondagmiddagshow, die bijna zestien jaar op televisie was. Na een aantal maanden stilte sprak ze de voice-over in van Nederland in de auto, dat niet al te best scoorde. Moors is erg in haar nopjes met de presentatie van het 4-delige Zeesterren. 'Ik hoefde er niet eens over na te denken', vertelde ze aan RTL Boulevard over het moment dat ze werd benaderd. 'Dit is natuurlijk onwijs leuk.' Zon, zee en strand waren in ieder geval gegarandeerd tijdens deze avonturenreeks.

Reageren