Kijktip: Zomercliff Goede Tijden, Slechte Tijden

3 juni 2015 11:25 | kijktips | Door Televizier

© RTL Nederland

Zoals het een goede zomercliffhanger betaamt, eindigt dit seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden met een hoop chaos en ellende.

Vincent (Oscar Aerts) heeft aangekondigd naar Amerika te verhuizen, omdat zijn band met moeder Maxime niet van de grond komt. Voordat hij zijn bedrijf X Selfie overzee voortzet, krijgt hij een afscheidsfeest in Boks. Het feest loopt totaal uit de hand door te veel drank. En dat heeft grote gevolgen.

Bing en Ludo

De volgende ochtend worden Rikki, Thijs, Sjoerd, Maxima, Anna, Sacha, Lucas en Jef op plekken wakker die ze zelf niet aan hadden zien komen. Wiet maakt er helemaal een potje van en ontwaakt naast een wildvreemde jongen. Daarnaast moet een inwoner van Meerdijk vrezen voor zijn leven. Bing en Ludo eindigen namelijk met geweren in hun hand. De twee treffen elkaar tijdens een dagje kleiduivenschieten, om toenadering te zoeken nu Bing een relatie heeft Ludo's dochter Nina.

Jef Alberts

Van een aantal acteurs is al bekend of ze wel of niet in het nieuwe seizoen van GTST te zien zijn. Bartho Braat, die al decennialang Jef Alberts speelt, heeft aangekondigd toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Ruud Feltkamp, die Noud speelt, kondigde een sabbatical aan en zal tijdelijk weg zijn uit Meerdijk. Marjolein Keuning liet daarentegen onlangs weten juist niet te stoppen als Maxime Sanders. Een roddelblad kondigde haar vertrek aan, maar dat ontkenden de actrice en RTL 4.

Meer over