Kijktip | Zorro's bij Carlo & Irene

In 2011 start dé zoektocht naar dé Zorro van Nederland. Alle kandidaten zijn zondag 19 december 2010 bij Life 4 You, en ze treden op!

Dennis de G, Dennis ten V, Jeroen, Kelvin, Marijn, Mischa, Roman, Ruud, Samuel, Sandor en Tommie zijn talenten die de strijd met elkaar aangaan om uiteindelijk de winnaar te worden van Op Zoek Naar Zorro.

Maar voordat het zover is, zullen ze samen optreden bij Carlo Boszhard en Irene Moors, in Life 4 You. Wat de heren allemaal precies gaan doen, is nog geheim. Kijken dus, op zondagmiddag 19 december 2010 vanaf 17.25 uur op RTL 4.

OZNZ
Op Zoek Naar Zorro start op 1 januari officieel met grootste liveshows. Op oudjaarsavond is echter al de eerste uitzendig te zien, waarin een overzicht wordt gegeven van het eerder al uitgevoerde Zorro-concert, de workshops, de audities en alle spanningen voor en achter de schermen op weg naar de eerste liveshow.

Frits Sissing neemt de presentatie voor zijn rekening. Onder toeziend oog van Willem Nijholt maken Pia Douwes en Erwin van Lambaart, als voorzitter, onderdeel uit van het panel.

Liveshows
Tijdens elke liveshow moeten de twee kandidaten met de minste stemmen in de 'zwanenzang' het nog eenmaal tegen elkaar opnemen. Daarna is het de beurt aan musicalicoon Willem Nijholt om één Zorro te redden De kijkers bepalen wie de Nederlandse Zorro wordt.

Op zaterdag 19 februari vindt de finale van 'Op zoek naar Zorro' plaats.

Reageren