Killer Britain with Dermot Murnaghan

Huiveringwekkende verhalen in Killer Britain with Dermot Murnaghan

Crime + Inv. - maandag 13 december om 21:00

© https://seac.bskyb.com/

Dermot Murnaghan is terug met een nieuw seizoen van Killer Britain! De Britse omroeper, journalist en nieuwspresentator verkent in de derde reeks de verhalen en intriges achter moordzaken die een onuitwisbare indruk achterlieten.

In het derde seizoen van Killer Britain with Dermot Murnaghan wordt de kijker meegenomen door de verhalen die de wereld compleet schokten: Nottingham’s ‘Sneinton Strangler’; Mark Martin, die tussen 2004 en 2005 drie vrouwen vermoordde; de gruwelijke moord op Hazel Griffin door haar eerder veroordeelde echtgenoot Glyn Dix en de willekeurige aanvallen op James Attfield & Nahid Almanea. Die laatste twee werden het slachtoffer van James Fairweather, de jongste Britse seriemoordenaar ooit.

Sana Muhammad

Ook duikt Murnaghan in de tragische dood van Sana Muhammad, die door haar gewelddadige ex-man Ramanodge Unmathallegadoo in 2018 in Ilford met een kruisboog werd neergeschoten. Al deze zaken die heel het Verenigd Koninkrijk choqueerden komen aan bod in het derde seizoen van Killer Britain with Dermot Murnaghan.

Killer Britain with Dermot Murnaghan zie je vanaf 13 december elke maandag om 21:00 uur bij Crime+Investigation.

Meer over