Killers

Ashton Kutcher is een geheime huurmoordenaar in Killers

RTL 8 - maandag 8 augustus om 20:28

© http://info.sky.de/
Na een heftige break-up zit Jen niet op een man te wachten. Tot ze superhunk Spencer tegenkomt. De vonken spatten eraf en de twee geven elkaar al snel het jawoord. Pas een paar jaar later ontdekt Jen Spencers grootste geheim.

Jen (Katherine Heigl) is nog niet zo lang geleden gedumpt. Ze kan wel wat afleiding gebruiken. Dus nemen haar ouders (Catherine O’Hara en Tom Selleck) haar mee op een luxevakantie naar Nice.

Ashton Kutcher

Jen geniet met volle teugen van de luxe van de Franse Rivièra. Ze denkt geen moment aan haar liefdesverdriet en op andere mannen zit ze ook niet te wachten.

Tot ze Spencer (Ashton Kutcher) tegen het welgevormde lijf loopt. Hij is zo knap en charmant dat Jen haar regel voor deze vakantie – ‘Geen mannen’ – overboord gooit. En geef haar eens ongelijk.

De vonk tussen Jen en Spencer slaat in Killers in volle vaart over. Voor je ‘Is dat niet een beetje snel?’ kunt zeggen zijn de twee al getrouwd en verhuisd naar een droomhuis in een rustige, typisch Amerikaanse suburb.

Killers

Spencer en Jen lijken het perfecte leventje te hebben. Misschien zelfs iets te perfect; er moet ergens een addertje onder het gras zitten. Jen heeft geen idee, maar de kijker heeft dat addertje ondertussen al lang gezien: Spencer is een huurmoordenaar.

Pas als er in hun buitenwijk Killers opduiken die het op haar liefhebbende echtgenoot (en op haarzelf!) voorzien hebben, begint het Jen een beetje te dagen. Lukt het Jen en Spencer om zich het gespuis van het lijf te houden?

Meer over