Killing Eve

Het einde van Killing Eve

NPO 3 - zondag 22 mei om 20:18

© BNNVARA
Het einde van Killing Eve nadert wanneer Eve en Villanelle beginnen met de ontmaskering van de Twaalf. Carolyn kiest een andere weg. Als de paden van alle hoofdrolspelers elkaar kruisen, is een confrontatie onvermijdelijk.

Na vier seizoenen is het na deze seizoensafsluiter gedaan voor Killing Eve. Toch blikken de karakters terug op een geweldige (opname)periode. "Het is één van de leukste acteerklussen geweest voor mij", vertelde hoofdrolspeelster Sandra Oh, die bekend werd door Grey's Anatomy, kort nadat het nieuws naar buiten kwam. "Het is nog niet voorbij. We gaan het laatste seizoen onvergetelijk maken", beloofde haar tegenspeler Jodie Comer vooraf. En daar is geen woord aan gelogen.

Killing Eve

In deze seizoensafsluiter moeten de dames nog eenmaal alles op alles zetten om hun tegenstanders te verslaan. Eve en Villanelle ontsnappen namelijk aan Gunn en beginnen aan een barre tocht om de Twaalf te ontmaskeren.

Ondertussen trekt Carolyn haar eigen plan, waarbij een ontmoeting met Pam haar in de kaart speelt. Uiteindelijk kruisen de paden van alle hoofdrolspelers elkaar en volgt een confrontatie die zowel winnaars als verliezers kent.

Meer over