Kinderen kopen een huis

Fundaverslaafde Jan Versteegh maakt zijn opwachting in nieuw seizoen Kinderen Kopen een Huis

SBS 6 - woensdag 24 mei om 20:28

© Talpa
Jan Versteegh deelt dit seizoen van Kinderen Kopen een Huis het podium nog met Leonie ter Braak, die dit jaar naar RTL vertrok. Het programma is volgens hem op zijn lijf geschreven: "Als Fundaverslaafde past dit programma helemaal in mijn straatje.”

Wanneer gezinnen verhuizen stuit dit vaak op weerstand bij de kinderen. Zij willen in hun vertrouwde omgeving blijven en voelen bij een verhuizing vaak verdriet en boosheid. Om dat te voorkomen hebben de kinderen in Kinderen Kopen een Huis de regie in handen.

Jan Versteegh voor Kinderen Kopen een Huis

In dit tweede seizoen gaan zij samen met presentator Jan Versteegh en makelaar Geert Klaver op zoek naar hun ideale woning. Versteegh is de opvolger van Leonie ter Braak, die eerder dit jaar de overstap naar RTL maakte. Voor hem is het naar eigen zeggen een enorm avontuur. “Normaal zijn het de volwassenen die het voortouw nemen in de zoektocht. Om nu dan juist met de kinderen op zoek te gaan naar het huis van hun dromen vind ik prachtig. Als Fundaverslaafde past dit programma helemaal in mijn straatje.”

Meer over