Kiss the Girls

Morgan Freeman jaagt op seriemoordenaar in Kiss the Girls

RTL 7 - vrijdag 11 februari om 22:15

De politie heeft in Kiss the Girls haar zinnen gezet op een seriemoordenaar die vrouwen ‘verzamelt’. Daarbij krijgen de agenten hulp van een van de slachtoffers die wist te ontsnappen.

Forensisch psycholoog Alex Cross (Morgan Freeman) is betrokken bij de jacht op een seriemoordenaar. Als die zijn nichtje ontvoert, wordt de zaak persoonlijk.

Kiss the Girls

Ook begint hem iets op te vallen: de man die zich Casanova noemt zou een seriemoordenaar zijn, maar er is tot nu toe slechts één lijk gevonden. De kans is dus groot dat de ontvoerde vrouwen nog leven.

Cross ziet dat vermoeden bevestigd wanneer de jonge arts Kate McTiernan (Ashley Judd) ontsnapt aan Casanova. Kate weet hoe Casanova te werk gaat, dus Cross kan haar hulp goed gebruiken in Kiss the Girls.

Ashley Judd

Producent Harvey Weinstein was jarenlang een van de machtigste mannen in Hollywood. Hij heeft verschillende Oscarwinnende films geproduceerd.

In 2017 kwam er een einde aan zijn macht toen The New York Times berichtte dat Weinstein jarenlang seksuele machtsspelletjes had gespeeld met actrices en vrouwelijke medewerkers.

Ashley Judd was een van de actrices die met haar verhaal over Weinstein naar buiten kwam. Ze vertelde dat Weinsteins misbruik en intimidatie op de set van Kiss the Girls begonnen.

Met haar uitspraken werd ze een van de drijvende krachten achter de MeToo-beweging.

Meer over