Klassiekers met Kleinsma

Gordon maakt zijn opwachting in muziekprogramma Klassiekers met Kleinsma

NPO 1 - vrijdag 23 juni om 21:30

© MAX
Gordons liefde voor muziek ging helemaal aan toen hij als zestienjarige een duet met Liesbeth List en Whitney Houston op tv zag. Hij heeft nog meer liedjes meegenomen naar de studio van Klassiekers met Kleinsma die iets voor zijn leven en carrière betekend hebben.

Gordon zingt al vanaf zijn dertiende jaar, maar zijn liefde voor muziek ging helemaal aan toen hij drie jaar later in De Show van de Maand de toen 21-jarige Whitney Houston met Liesbeth List het nummer 'Aan de andere kant van de heuvels' hoorde zingen. Louis van Dijk achter de piano. Het duet is haast onmogelijk: Houston kent de Nederlandse tekst niet en zingt een octaaf hoger, maar het plezier straalt van beide zangeressen af.

Gordon in Klassiekers met Kleinsma

Gordon geeft in Klassiekers met Kleinsma nog meer momenten en liedjes aan die iets hebben betekend in zijn leven en voor zijn carrière. Simone Kleinsma is ook zeer ontroerd door het emotioneel beladen 'Ne me quitte pas' dat hij voor haar zingt. Als slotstuk zingen ze samen het toepasselijk nummer 'Ik wil wonen in een lied'.

Meer over