Klassiekers met Kleinsma

André van Duin deelt alles over zijn eigen muzikale helden in Klassiekers met Kleinsm

NPO 1 - vrijdag 4 augustus om 17:05

© MAX
Simone Kleinsma ontvangt in deze herhaling van Klassiekers met Kleinsma André van Duin. De komiek, acteur en zanger vertelt over zijn voorbeelden en zijn favoriete liedjes uit de Nederlandse kleinkunst. Samen met zijn gastvrouw zingt hij het duet 'Mooi Amsterdam'.

Wat hebben Freek de Jonge, Drs. P en Rudi Carrell met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal grote helden van André van Duin. In Klassiekers met Kleinsma vertelt de komiek waarom hij de mannen zo goed vindt.

André van Duin

Vooral Carrell inspireerde Van Duin om ook zijn komisch talent te tonen aan het grote publiek. Zo mocht Van Duin als begin twintiger optreden in De Rudi Carrell show. Verder vertelt de Amsterdammer over zijn eigen lied 'Voor altijd' dat hij uitbracht na het overlijden van zijn man Martin, en zijn vertolking van 'La bohème’ van Charles Aznavour.

Klassiekers met Kleinsma

Begin 2020 maakte hij er diepe indruk mee in De Wereld Draait Door. Speciaal voor Kleinsma zingt hij het chanson opnieuw. Samen doen ze het duet ‘Mooi Amsterdam’ van Wim Sonneveld en Willy Alberti. (HH)

Meer over