Klassiekers met Kleinsma

Remco Veldhuis en Richard Kemper verrassen met hun muziekkeuze in Klassiekers met Kleinsma

NPO 1 - vrijdag 2 juni om 21:29

© MAX
Cabaretiers Remco Veldhuis en Richard Kemper delen in deze aflevering van Klassiekers met Kleinsma hun liefde voor Karin Bloemen, maar ze hebben ook andere inspiratiebronnen. Zo is Brigitte Kaandorp een van Kempers idolen en luistert Veldhuis graag naar Freek de Jonge.

Er is één lied dat Remco Veldhuis en Richard Kemper allebei raakte in het begin van hun carrière. Welk nummer dat is, vertellen ze aan Simone Kleinsma in Klassiekers met Kleinsma.

Remco Veldhuis en Richard Kemper

In de 26 jaar dat ze elkaar kennen, gingen de mannen alleen in 2016 even uit elkaar, om daarna weer samen volle zalen te trekken. Een nog altijd onafscheidelijk duo dus, met een grote liefde voor Karin Bloemen. Speciaal voor Kleinsma zingen ze Bloemens lied ‘Lef’, een nummer waarin ze de luisteraar moed inspreekt. Kleinsma doet op haar beurt ‘Oud geboren’ van Veldhuis & Kemper, en dat laat het duo niet onberoerd.

Klassiekers met Kleinsma

Kleinsma doet op haar beurt ‘Oud geboren’ van Veldhuis & Kemper, en dat laat het duo niet onberoerd. Naast overeenkomsten komen ook hun verschillen aan bod in de tweede aflevering. Zo is Brigitte Kaandorp een van Kempers idolen en luistert Veldhuis graag naar Freek de Jonge.

Meer over