Klassiekers met Kleinsma

Youp van ’t Hek te gast in Klassiekers met Kleinsma

NPO 1 - zondag 26 juni om 21:48

Cabaretier Youp van ’t Hek is in deze aflevering van Klassiekers met Kleinsma te gast bij Simone Kleinsma. Door de vele uitverkochte voorstellingen wordt zijn afscheid van het theater nog even uitgesteld. Zijn programma De laatste ronde! gaat in de verlenging.

Youp van ’t Hek wist op zijn twaalfde al wat hij wilde worden. Inmiddels heeft hij 28 cabaretprogramma’s op het toneel gebracht. Tien keer kon Nederland met Oud en Nieuw zijn oudejaarsconferences op tv zien. Met zijn afscheidsvoorstelling De laatste ronde! markeert hij het einde van zijn theatercarrière. Van 't Hek: “Alles heeft een houdbaarheidsdatum, en komieken al helemaal. Er komt een moment dat mensen niet meer op je zitten te wachten. Dat moment wil ik voor zijn.”

Klassiekers met Kleinsma

In Klassiekers met Kleinsma deelt hij zijn favoriete liedjes uit de goedgevulde schatkist van de Nederlandse kleinkunst. Kleinsma heeft naar aanleiding van zijn keuzes een intiem gesprek met Van ’t Hek over die onderdelen van zijn leven waar hij het in zijn programma’s niet over heeft.

Meer over