Knocked Up

Katherine Heigl raakt zwanger

RTL 8 - dinsdag 3 november om 20:31

© https://x-news.pl/
De ochtend na een onenightstand heeft Alison er al spijt van. De gast met wie ze in bed beland is, blijkt een enorme sukkel. Probleempje: ze is zwanger.

Om te vieren dat ze promotie heeft gemaakt op haar werk gaat de ambitieuze Alison een avondje stappen met haar zus. Die avond loopt in Knocked Up behoorlijk uit de hand: Alison (Katherine Heigl) wordt straalbezopen. Uiteindelijk belandt ze zelfs bij een of andere kerel in bed.

Knocked Up

De volgende ochtend heeft ze al spijt van die onenightstand. Door de bodem van haar cocktailglas was Ben (Seth Rogen) misschien een hartstikke leuke vent, maar eenmaal nuchter blijft daar weinig meer van over. Ben is een blowende, feestende nietsnut.

Het ongemak is er die ochtend met ladingen tegelijk vanaf te scheppen. Typisch een gevalletje ‘eens maar nooit weer’. Zou je denken.

Dat is ook de bedoeling, maar twee maanden later ontdekt Alison dat ze zwanger is. Van Ben.

Hoewel Alison en Ben voor geen meter bij elkaar passen, besluiten ze het in Knocked Up toch samen te proberen. Ze vinden allebei dat hun kind een moeder én een vader verdient, vandaar.

Paul Rudd

Het is een beetje de omgekeerde wereld: een relatie beginnen omdat je een kind krijgt. Alison en Ben hebben het er ook lang niet altijd makkelijk mee.

Ben is zelf nog te veel kind om vader te worden. Hij wil wel veranderen, maar of dat hem op tijd lukt?

Leslie Mann en Paul Rudd spelen in Knocked Up Alisons zus Debbie en haar man Pete. In 2012 kregen Debbie en Pete een eigen film: This Is 40.

Meer over