Alarm für Cobra 11

Koffer met geld

RTL 7 - zondag 5 juli om 22:23

© http://kommunikation.rtl.de
Een stel criminelen zit achter een dakloze aan, die een koffer met geld heeft gevonden, die van hen was. Ben en Semir kruisen Eddies pad als de boeven hem bijna te pakken hebben tijdens in een achtervolging op de Autobahn.

Dakloze Eddie (Christoph Letkowski) heeft de dag van zijn leven als hij een koffer vindt met een miljoen euro aan cash erin. In plaats van ver weg een riant dak boven zijn hoofd te kopen, gaat hij samen met zijn maatje Charly met geld strooien. Het duurt niet lang voordat de ‘rechtmatige’ eigenaar van het miljoen - een zware crimineel - in Alarm für Cobra 11 een stel boeven achter hen aan stuurt.

Tom Beck

Er zat nog iets in de koffer, waarin de criminelen misschien nog wel meer interesse hebben dan de smak geld: de usb-stick die Eddie achteloos heeft weggegooid, samen met de koffer. Ben (Tom Beck) en Semir (Erdogan Atalay) hebben ondertussen hun eigen geldzorgen: hun bureau moet om budgettaire redenen sluiten. Ze kruisen het pad van Eddie tijdens een wilde achtervolging op de Autobahn.

Meer over