Buddy Games

Rotzooi trappen met Josh Duhamel in Buddy Games

Paramount - vrijdag 9 september om 20:30

© \\ftp\ftp\teleclub
In de ranzige komedie Buddy Games stelt een groep vrienden zichzelf een reeks bizarre uitdagingen. Dat kán haast niet goed gaan...

Waarom zou je Jackass kijken als je ook zelf Jackassje kunt spelen? Dat moeten Bob (Josh Duhamel) en zijn vrienden bijna gedacht hebben.

Buddy Games

Bob en zijn maten zijn elkaar een beetje uit het oog verloren. Na een enorme ruzie hebben ze elkaar vijf jaar niet gezien.

Nu komen de oude vrienden weer bij elkaar, op initiatief van Bob. Hij heeft iets leuks bedacht: de Buddy Games.

Dat is een soort kruising tussen Jackass en de Olympische Spelen. Voor de winnaar van de reeks bizarre uitdagingen ligt een prijzenpot van anderhalve ton klaar.

Dat laten Bender (Nick Swardson), Zane (James Roday), Shelly (Dan Bakkedahl) en de rest zich geen twee keer zeggen. Tussen al het gerotzooi door herstellen de kerels ook nog eens hun vriendschap.

Josh Duhamel

Josh Duhamel speelt niet alleen een van de hoofdrollen in Buddy Games. Hij schreef ook het script en regisseerde de film.

De pers was niet te spreken over zijn regiedebuut. Ook in de bioscopen deed de film het niet best: hij bracht nog geen miljoen dollar op.

Toch lijkt er een vervolg te komen. Wanneer Buddy Games verschijnt, is nog niet bekend.

Meer over