Game Night

Rachel McAdams is klaar voor een echte Game Night

Com. Centr. - zondag 5 maart om 20:00

© Warner Bros. Entertainment Inc.
De vaste spelletjesavond van een vriendengroep loopt in Game Night volledig uit de hand.

Annie (Rachel McAdams) en Max (Jason Bateman) zijn, net als hun vrienden, dol op spelletjes. Ze komen dan ook iedere vrijdag bij elkaar voor een spelletjesavond.

Game Night

Drankje erbij, paar schaaltjes met knabbels, hartstikke gezellig allemaal. Maar wat als gewone bordspellen niet meer genoeg zijn?

Max laat zijn broer, de succesvolle Brooks (Kyle Chandler), de avond ook een keertje organiseren. Hij pakt het gelijk groots aan: een moordmysterie, compleet met acteurs die boeven en agenten spelen.

Als er twee gemaskerde mannen binnenstormen en Brooks meenemen, denkt de rest dat dat erbij hoort. Pas als de echte acteurs binnen komen wandelen, blijkt dat het helemaal geen spelletje was: Brooks is echt ontvoerd.

Game Night is een geestige en actierijke komedie vol vaart, misverstanden en maffe grappen. Vooral Bateman en McAdams zijn aan elkaar gewaagd als fanatieke spelletjesliefhebbers.

Jason Bateman

Om elkaar wat beter te leren kennen, hielden de hoofdrolspelers hun eigen spelletjesavonden. Ze speelden vooral Cluedo en het kaartspel Joking hazard.

Hoofdrolspeler Jason Bateman zou Game Night aanvankelijk ook regisseren. Dat ging niet door: scriptschrijvers John Francis Daley en Jonathan Goldstein wilden het scenario alleen afmaken als ze zelf de regie op zich mochten nemen.

Meer over